Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 50
Primeira ... 123 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
1章1節 変容する食生活 : 日本人の食生活 OAK
有賀, 秀子.
デーリィマン社「酪農大百科」1990年11月1日 36-38頁より転載
Ano: 1990 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1878
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
7章2節 醍醐から白牛酪まで: 牛乳・乳製品 OAK
有賀, 秀子.
デーリィマン社「酪農大百科」1990年11月1日 607-609頁より転載
Ano: 1990 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1879
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Correlation between residue of iodine-containing disinfectants on the surface of teats and iodine concentration in milk OAK
有賀, 秀子; 田中, 隆伸; 松本, 清隆; 西部, 潤; 市野, 剛夫.
Palavras-chave: ヨードホールディッピング; バルク乳; ヨウ素濃度; 乳頭残留ヨウ素; Iodophor dipping; Bulk milk; Iodine contents; Residues of iodine on the teat surface.
Ano: 1995 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1847
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Juku-So and So OAK
有賀, 秀子; Ariga, Hideko.
Ano: 1993 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1872
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Preservative properties and processing methods of milk OAK
Ariga, Hideko; 有賀, 秀子.
At head of title: Asia and the Pacific Programme of Educational Innovation for Development
Ano: 1990 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1969
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Studies on Soft Type Cheese Manufactured by Addition of Yogurt : Part 1. Preparation and Properties OAK
有賀, 秀子; 高橋, セツ子; 坂本, 文子; 筒井, 静子; Ariga, Hideko; Takahashi, Setsuko; Sakamoto, Fumiko; Tsutsui, Shizuko.
Ano: 1989 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1870
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Studies on Soft Type Cheese Manufactured by Addition of Yogurt : Part 2. Growth Behavior of the Starter Bacteria in Yogurt-Cheese and the Effect of Yogurt-Cheese Ingestion on Microflora in Rat Digestive Tract OAK
有賀, 秀子; 藤田, 秀子; 中島, 安佐子; 神原, 伊久恵; Ariga, Hideko; Fujita, Hideko; Nakajima, Asako; Kanbara, Ikue.
Ano: 1989 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1865
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Studies on the Properties and use of Juku-so reproduced on the basis of "Honzoukoumoku" OAK
有賀, 秀子; 高橋, セツ子; 大谷, 能子; 竹内, 真澄; 筒井, 静子; 堀井, 光代.
Palavras-chave: 熟酥; 本草綱目.
Ano: 1991 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1871
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
でん粉工場廃液の牧草地散布が牛乳乳質におよぼす影響ならびに廃液処理の検討 OAK
祐川, 金次郎; 有賀, 秀子; 高橋, セツ子; 松村, 憲次; 田辺, 貞夫; 菊川, 洋一; 三浦, 弘之; 三上, 正幸; 横尾, 博; Sukegawa, Kinjiro; Ariga, Hideko; Takahashi, Setsuko; Matsumura, Kenji; Tanabe, Sadao; Kikukawa, Yoichi; Miura, Hiroyuki; Mikami, Masayuki; Yokoo, Hiroshi.
Ano: 1975 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1622
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
インドネシアの伝統的発酵乳ダディヒ OAK
有賀, 秀子; Ariga, Hideko.
Ano: 1997 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/2219
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
ケニヤのマサイ族の生産する伝統的発酵乳 : マジワララの微生物学的特性 OAK
中村, 正; 菅井, 理子; 男澤, 綾; 有賀, 秀子; 小疇, 浩; キュラ, キーユキア; 荒井, 威吉; 浦島, 匡; Nakamura, Tadashi; Sugai, Michiko; Nakamura, Aya; Ariga, Hideko; Koaze, Hiroshi; Kiiyukia, Cura; Arai, Ikichi; Urashima, Tadasu.
Ano: 1999 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1877
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
ケニヤ・マサイ族の伝統的発酵乳マジワ・ララ(Maziwa lala)の性状と乳酸菌叢について OAK
有賀, 秀子; Ariga, Hideko.
Ano: 2001 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/2220
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
チ-ズ中硝酸塩と亜硝酸塩の還元およびかびスタ-タ-Penicillium candidumの硝酸還元活性 OAK
有賀, 秀子; 大塚, 勉; 服部, 聡; 大西, 拓弥; 祐川, 金次郎; Ariga, Hideko; Ohtsuka, Tsutomu; Hattori, Satoshi; Ohnishi, Takumi; Sukegawa, Kinjiro.
日本食品科学工学会 日本食品工業学会誌 31(11) 710-719頁 1984/11 より転載
Ano: 1984 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/2304
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
チーズスターターかびPenicillium candidumの硝酸還元酵素 OAK
有賀, 秀子.
Ano: 1986 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/3442
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
ナチュラルチーズ、プロセスチーズおよびチーズフード中の硝酸塩・亜硝酸塩含量 OAK
有賀, 秀子; 小沢, 真樹; 祐川, 金次郎; Ariga, Hideko; Ozawa, Masaki; Sukegawa, Kinjiro.
Ano: 1981 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1714
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
ミルクック講習会 : 牛乳をつかったお料理100種 OAK
有賀, 秀子; Ariga, Hideko.
昭和44年12月十勝酪農振興協議会で開催の「ミルクック講習会」講習会資料(指導者用テキスト)
Palavras-chave: 消費生活改善活動; 牛乳; 乳製品; 料理テキスト.
Ano: 1969 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1854
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
中国内蒙古伝統的発酵乳とカルピス酸乳の理化学性状および構成菌比較 OAK
渡部, 恂子; 池田, なぎさ; 水谷, 潤; 佐藤, 直子; 金, 世琳; 平井, 智子; 有賀, 秀子; Watabe, Junko; Ikeda, Nagisa; Mizutani, Jun; Sato, Naoko; Jin, S; Hirai, Tomoko; Ariga, Hideko.
Ano: 1998 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1886
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
中華人民共和国内蒙古自治区における伝統的乳製品の製造法と乳利用体系 OAK
水谷, 潤; 斎藤, 芳男; 渡部, 恂子; 高野, 俊明; 有賀, 秀子; Mizutani, J; Saito, S; Watabe, J; Takano, T; Ariga, Hideko.
Ano: 1997 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1885
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
乳・乳製品の利用に関する研究 : 第1報 牛乳・スキムミルク・チーズの嗜好性とその利用に関する調査研究 OAK
高橋, セツ子; 有賀, 秀子; Takahashi, Setsuko; Ariga, Hideko.
Ano: 1980 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1852
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
人乳・血液・飲用水中の硝酸, 亜硝酸およびアミン含量について(第3報) OAK
有賀, 秀子; 林, 友子; 永田, 信一; 祐川, 金次郎; Ariga, Hideko; Hayashi, Yuko; Nagata, Shinichi; Sukegawa, Kinjiro.
Ano: 1978 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1849
Registros recuperados: 50
Primeira ... 123 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional